terug naar de homepagina
museum hotels op facebook museum hotels op twitter

Best Western Museumhotels Delft op drie locaties

check hier uw prijs en beschikbaarheid

Reserveren

Selecteer de data van uw verblijf in om de beschikbaarheid te controleren
van
tot
Adults:
Children:
Rooms:
Discount code:
Secured bookingengine

Beste prijs garantie!

WAT IS ER TE DOEN RONDOM MUSEUMHOTELS DELFT?

Best Western Museumhotels Delft is ideaal gelegen in het centrum van Delft, naast het museum Het Prinsenhof. De vele uitzonderlijke bezienswaardigheden die Delft rijk is, zijn op loopafstand van het hotel.
Delft staat bekend om zijn dorpse sfeer, de schoonheid van de grachten, de bruisende cafés en barretjes. Maar ook de rijke culturele scene en de aardige bevolking. De stad biedt voor elk wat wils. Of u nu de stad bezoekt voor de musea, concerten, galeries, restaurants die een smakelijke keuken aanbieden of gewoon om te winkelen, Delft biedt het allemaal.

De vele highlights van Delft kunnen worden ontdekt in de buurt van Museumhotels Delft. U kunt heerlijk winkelen of bezoek de gezellige koffiebars of stijlvolle winkels.

BIJZONDERHEDEN

Johannes Vermeer
Delft biedt een ontdekkingstocht door het leven, het werk en de stad van de 17de-eeuwse meester van het licht: Johannes Vermeer (1632-1675). Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met Delft, de stad waar hij geboren is en waar hij zijn hele leven woonde en werkte. In het Vermeer Centrum stapt u het 17de- eeuwse Delft binnen, u bekijkt beelden van het hele oeuvre, u gaat op zoek naar zijn leermeester en naar de verhalen achter de schilderijen.

Koninklijk Huis

Delft en de Oranjes zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. In de stad kunt u kennismaken met de geschiedenis die Delft en de Koninklijke familie hebben opgebouwd. Er zijn tal van locaties in Delft die stille getuigen zijn of het toneel waren van gebeurtenissen met het Huis van Oranje. Klik hier voor meer informatie.

Delfts blauw
Wie aan Delft denkt, denkt aan Delfts blauw. In de tijd van de VOC zo’n 400 jaar geleden, komen de pottenbakkers van Delft in aanraking met Chinees porselein, hetgeen is uitgegroeid tot het wereldberoemde"Royal Delft Blue". Klik hier voor locaties waar Delfts blauw te zien en te koop is.

Galeries
In de diverse galeries in Delft vindt u een grote verscheidenheid aan beeldende kunst, keramiek en schilderijen. Neem alvast een kijkje op de websites van de bijzondere kunstgaleries. Klik hier.

Uitgaan
Kijk hier voor de actuele mogelijkheden HAAGS UITBURO.

Interessante links

Delft: http://www.delft.nl/Toeristen/Ontdek_Delft
Rotterdam: http://www.rotterdam.info/bezoekers/
Den Haag: http://www.denhaag.nl/home/bezoekers.htm
best western hotel delft

Ligging best western hotel delft

CULINAIR DELFT ARRANGEMENT boekbaar voor 85 euro p/p

voor meer info klik hier